Inschrijven Maand van de Geschiedenis

In oktober 2017 wordt de geschiedenis van Geluk onder de aandacht gebracht bij miljoenen Nederlanders.
 
Waar is geluk?
Zit geluk in welvaart, in gelijkheid of vrijheid? In gezondheid, vriendschap of liefde? Kan het geluk van een paar eeuwen terug mensen nu nog inspireren óf het eigen geluk relativeren? Organiseer een prikkelende activiteit rondom het thema Geluk, meld deze aan en word deelnemer van het grootste historische evenement van Nederland.
 
Hoe je in een maand geschiedenis maakt
Behoefte aan nog meer voorbeelden van andere deelnemende instellingen? Bestel dan het gloednieuwe handboek Hoe je in een maand geschiedenis maakt. Het boek bevat uitgebreide informatie van succesvolle samenwerkingsverbanden met een groot publiek en bereik in de Maand van de Geschiedenis.
 
 
Inspiratieboekje
In het inspiratieboekje van de Maand van de Geschiedenis staat uitgebreide informatie over het thema Geluk en de campagne van 2017. 
 
Podium
Om activiteiten te organiseren met of zonder een samenwerkingspartner in oktober is de Podiumpagina ter inspiratie ontwikkeld. Boordevol ideeën. Boek bijvoorbeeld een scherpe talk van een van de Jonge Historici. Ook voor vragen staat de pagina open. Bekijk de checklist en geef vraag of aanbod door ...
 
Meer informatie