Contactdag Herbestemming

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en het Nationaal Restauratiefonds organiseren een Contactdag Herbestemming op vrijdag 22 juni 2018 in Amersfoort. Als initiatiefnemer van herbestemming van erfgoed staat u niet alleen bij vragen over regelgeving, energietransitie, financiering, complexe processen of het vinden van gebruikers.

In de herbestemde Prodentfabriek kunt u terecht voor inhoudelijke sessies over onder andere monumenten en energiebesparing, het creëren van draagvlak voor uw herbestemmingsplannen, ervaringen van initiatiefnemers en -begeleiders. Leer van experts tijdens de kennissessies en plan een persoonlijk gesprek in over uw herbestemmingsplan met relevante adviseurs. 

Persoonlijk gesprek met adviseurs
Op inschrijving kunt u tevens voorafgaand aan het programma vragen over uw project voorleggen aan adviseurs van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Nationaal Restauratiefonds en/of lokale steunpunten.

Meer informatie en aanmelden
Met de link hieronder kunt u zich aanmelden voor de Contactdag Herbestemming die plaatsvindt in de bijzondere herbestemde Prodentfabriek in Amersfoort. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en de deelname is kosteloos. Op de onderstaande website vindt u het volledige programma en alle praktische informatie over de bijeenkomst ...

 

 

 

 


Agenda data